מצרכים
1 בצל קצוץ
10 פרוסות של
שניצלים
4 תפוחי אדמה
חתוכים לקוביות .
2 רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק
בצל
כף פפריקה
פלפל, מלח
אופן ההכנה
בסיר רחב לטגן את הבצל עד שיזהיב.
לחתוך את פרוסות
חזה העוף לרצועות מלבניות .
להוסיף לבצל ולערבב
עד שחזה העוף משנה את צבעו .
להוסיף רסק עגבניות
ותבלינים .
לכסות במים, להוסיף
את תפוחי האדמה .
להרתיח ולבשל כשעה
עד שתפוחי האדמה מתרככים .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה