מצרכים:
500 גר' בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
2 כוסות אורז
4 כוסות מים רותחים
תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, אבקת מרק, פפריקה מתוקה, כורכום, מעט קינמון)
1 בצל קצוץ
2 כוסות אורז
4 כוסות מים רותחים
תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, אבקת מרק, פפריקה מתוקה, כורכום, מעט קינמון)
אופן
ההכנה:
בסיר רחב לטגן את הבצל. להוסיף את הבשר ולפורר תוך כדי ערבוב עד
שמשחים .
להוסיף את האורז והתבלינים ולערבב.
להוסיף את המים. להרתיח הכל ביחד ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כחצי
שעה .
לערבב ולהגיש .
ב
ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה