מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5 ביצים
2 מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
****ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5 ביצים
2 מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
****ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
למילוי
שוקולד נוטלה
פרורי חלבה
לסירופ:
חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על
האש ולבסוף להוסיף מעט מיץ לימון .
אופן ההכנה
להוציא את הבצק
ולפתוח למלבן גדול
למרוח מעל שוקולד
ולפזר פרורי חלבה .
לגלגל לרולדה,
לפרוס לפרוסות עבות .להניח על תבנית עם נייר אפייה כשהמילוי כלפי מעלה .
להניח לעשר דקות.
להבריש בביצה
ולאפות בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות .
כשיוצא מהתנור
למרוח בסירופ .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה