מצרכים:
לבסיס הקוקוס:
100 גר' קוקוס
100 גר' חלב מרוכז
וממותק
למוס השוקולד:
5 כפות ממרח שוקולד
נוטלה
2 שמנת מתוקה
לציפוי השוקולד:
1 שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד
מריר
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי
הבסיס ולשטח בתבנית עגולה .
להקציף 2 שמנת מתוקה
,להוסיף את ממרח השוקולד נוטלה ולהמשיך להקציף לתערובת אחידה
ויציבה .
למרוח את המוס על
הקוקוס לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקפיא לשעה .
בינתיים להכין את
ציפוי השוקולד: להמיס במיקרוגל את השמנת והשוקולד המריר .
להוציא ולערבב לקרם
שוקולד אחיד עד שמתקרר .
למרוח את ציפוי
השוקולד מעל המוס הקפוא ולהכניס למקפיא עד שהעוגה קפואה לגמרי .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה