מצרכים:
2 כוסות גרגרי חומוס – להשרות לילה
2 כפות קמח
צרור פטרוזיליה
כמון
פלפל שחור
מלח
כפית סודה לשתיה
3/4 כוסות מים
5 שיני שום
אופן ההכנה:
לטחון את החומוס אחרי שהושרה למשך הלילה .
להוסיף את הפטרוזיליה , השום, והתבלינים ולטחון ביחד עם החומוס .
להוסיף את המים ולערבב .
להוסיף את הקמח, לערבב ולראות אם התערובת דלילה
מידי , ניתן להוסיף עוד מעט קמח .
לתת לתערובת לנוח למשך שעתיים במקרר .
ליצור קציצות ולטגן בשמן עמוק .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה