לבצק:
חצי קילו קמח תופח
כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
כ
2 כוסות מים .
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים היבשים לקערה
ומערבבים .
מוסיפים מים ולשים עד שנוצר בצק אחיד
ודביק מאוד .
מחממים שמן עמוק בסיר לטיגון.
טובלים כף בכוס מים, קורצים מהבצק
ומכניסים לשמן החם.
וכך ממשיכים עד שנגמר הבצק .
ברגע שמזהיב, הופכים לצד השני להזהבה.
מוציאים את הספינג'ונים אל קערה עם נייר
סופג ומייד אח"כ לקערה עם מעט סוכר .
עוטפים אותם יפה ומעבירים לכלי הגשה .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה