מצרכים
קילו קמח רגיל פחות כוס
2 מרגרינה לאפייה
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מים
2 קופסאות של ממרח תמרים
אופן ההכנה
להמיס את המרגרינה 20 שניות במיקרוגל.
לערבב את כל החומרים במיקסר עד לבצק
אחיד.
לחלק ל 5 כדורים.
לפתוח כל כדור , לחרוץ עיגולים בעזרת
כוס.
בכל עיגול לשים כפית ממרח תמרים
ולסגור היטב כלפי מעלה .
להניח על נייר אפייה כשהסגירה מופנית
כלפי מטה .
לקחת צבתית (אפשר לנסות גם עם שתי
אצבעות) ולעשות את הצורה של המעמול .
לאפות 20 דקות בחום בינוני ( או עד
שמקבל צבע זהוב).
כשמתקרר לאחסן בקופסא סגורה היטב.
ניתן להקפיא על מנת לשמור על הטריות.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה