יום רביעי, 4 בדצמבר 2013

לחמניות פרמזן


מצרכים:
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
100 גר' חמאה
2 כפות סוכר
כפית מלח
2 ביצים
חצי כוס חלב פושר
פרמזן מגורדת

אופן ההכנה
ללוש היטב לבצק אחיד .
להניח לבצק לתפוח .
ליצור כדורים ולהשטיח אותם מעט .
להתפיח עוד עשר דקות .
לגרד מעל כל לחמניה פרמזן (כל המרבה הרי זה משובח)
לאפות רבע  שעה בחום של 170 מעלות .





ב ת י א ב ו ן 

לחמניות פרמזן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה