מצרכים לשתי רולדות
:
6 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס קמח תופח
למילוי :
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג
וניל
2 כפות סוכר
לציפוי השוקולד:
שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד
מריר
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם
חצי כוס סוכר לקצף לבן ויציב .
לערבב חלמונים עם
כף שמן ולהוסיף בזהירות לקצף .
להוסיף את הקמח
ולערבב שלא יהיו גושים .
להניח נייר אפייה בשתי
תבניות גדולות של התנור ולמרוח את התערובת .
לאפות כ20 דקות
בחום של 180 מעלות .
להוציא מהתנור
ומייד לגלגל לרולדה ולחכות שתתקרר .
בינתיים להכין את
המילוי :
להקציף ביחד את כל
חומרי המילוי ולמרוח בתוך הרולדה ולגלגל שוב .
לציפוי השוקולד:
להמיס בסיר קטן
שמנת מתוקה ושוקולד להסיר מהאש ולצנן תוך
כדי ערבוב .
למרוח על הרולדה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה