מצרכים:
קילו קמח
50 גר' שמרים טריים
2 ביצים
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
100 גר' מרגרינה
לאפייה
2 כוסות מים פושרים
(בערך)
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים
חוץ מהמים ומתחילים לערבל במהירות איטית.
תוך כדי לשפוך את
המים לתערובת .
ללוש במשך 5 דקות
במהירות איטית
להגביר את המהירות
וללוש עוד 8 דקות .
לכסות ולהתפיח
(כשעתיים)
לרדד את הבצק
וליצור עיגולים ולהניח בצד להתפחה נוספת .
לחמם שמן בסיר גדול
ולטגן את הסופגניות משני הצדדים עד שיזהיבו .
להזריק ריבה ולפזר
אבקת סוכר .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה