1.
להרתיח :
200 גר' מרגרינה לאפייה
2 כוסות מים
2 כפות סוכר
מעט מלח
2.
כשהתערובת
רותחת , להוסיף בבת אחת 2 כוסות קמח ולערבב היטב.
להוריד
מהאש ולקרר .
3. להוסיף 7 ביצים בזה אחר זה ולערבב היטב.
לצקת מהתערובת בכף על תבנית עם נייר אפייה ולאפות
בחום של בין 180 ל 200 מעלות.
אופים 25 דקות .
המילוי :
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה .
להקציף ביחד לקרם יציב .
אפשרות 1 :ציפוי שוקולד
1. לחמם בסיר שמנת מתוקה ו 100 גר' שוקולד מריר .
כשהשוקולד נמס להוריד מהאש , לערבב ולצנן
אפשרות 2 : ציפוי קרם לוטוס
2.
למרוח קרם לוטוס .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה