פייספוד
פה תמצאו את מיטב המתכונים ותוכלו להינות ממגוון מאכלים מתוקים ומלוחים
יום שישי, 20 בספטמבר 2013
עוגיות שקדים בקלי קלות
לערבב חלבון עם רבע כוס סוכר .
להוסיף לתערובת 250 גר' שקדים מולבנים פרוסים .
ליצוק לתבנית בעזרת כף ערימות קטנות ולאפות בחום של 160 מעלות עד שמזהיב .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה