מצרכים:
2 בצל
2 תפוח אדמה
2 גזר
2 קישואים
רבע דלעת
1 בטטה
3 גבעולי כרפס ללא העלים
צרור פטרוזיליה קצוצה
כף גדושה אבקת מרק עוף
חצי כפית כורכום
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה :
לחתוך את תפוחי האדמה, הגזר, הדלעת, הקישואים
והבטטה לקוביות קטנות .
לפרוס את גבעולי הכרפס .
לקצוץ את הבצלים ולטגן אותם בסיר גדול עד שיהיו
שקופים .
להוסיף את שאר הירקות ולטגן תוך כדי ערבוב במשך
דקה .
להוסיף תבלינים ולכסות במים .
להוסיף את הפטרוזיליה ולהרתיח .
להנמיך ולבשל על אש קטנה כשעה עד שהירקות מתרככים
.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה