יום שלישי, 14 בספטמבר 2010

אוכל סיני פשוט להכנה



אופן ההכנה


לשים בקערה חצי קילו חזה עוף שחתוך לרצועות

להוסיף ביצה, כף קורנפלור,כפית מלח, כפית פפריקה ,

 מעט פלפל שחור ו 3 כפות רוטב סויה.


לערבב ולהניח בצד לספיגת הטעמים בזמן שחותכים את הירקות.

הירקות:

לחתוך למקלות דקים קישוא אחד, גזר אחד ובצל

(ניתן להוסיף סוגים שונים של ירקות לפי הטעם האישי של כל אחד)

במחבת ווק גדולה ,חמה ומשומנת מעט,

להקפיץ את תערובת הבשר בערך 5 דקות ולהניח על צלחת גדולה בצד.


באותה מחבת ווק להקפיץ את הירקות,

 וכשהם מתחילים להתרכך להוסיף מעט סויה ולערבב.


להוסיף לווק את הבשר המוכן ולהקפיץ ביחד עם הירקות במשך דקה .

ניתן להוסיף אטריות מבושלות....


ב ת י א ב ו ן





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה