פייספוד
פה תמצאו את מיטב המתכונים ותוכלו להינות ממגוון מאכלים מתוקים ומלוחים
יום חמישי, 2 בספטמבר 2010
חזה עוף עם זיתים ורסק אדום
אופן ההכנה
לטגן חצי קילו חזה עוף שחתוך לקוביות.
לתבל בפפריקה, כמון, שום כתוש, מלח ופלפל שחור.
להוסיף מים רותחים שיגיעו עד לחצי של החזה עוף.
כשזה מבעבע, לשפוך זיתים מגולענים מסוננים, ורסק עגבניות .
לבשל על אש נמוכה .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה