אופן ההכנה
לטגן בצל קצוץ עם 3 שיני שום קצוצות .
לקלף שתי עגבניות, לקצוץ אותן ולהוסיף לבצל המטוגן .
להוסיף: 2 כפות אבקת מרק, כפית סוכר, מלח, פלפל, חצי כפית כורכום, כפית פפריקה ורסק עגבניות .
לבשל 10 דקות על אש בינונית בסיר מכוסה .
לקחת שקית במיה של סנפרוסט, לטגן את הבמיה במחבת נפרדת.
להוסיף את הבמיה לשאר המרכיבים
ולהמשיך לבשל על אש קטנה חצי שעה(או עד שהבמיה מוכנה).
להוסיף את הבמיה לשאר המרכיבים
ולהמשיך לבשל על אש קטנה חצי שעה(או עד שהבמיה מוכנה).
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה