יום חמישי, 20 במרץ 2014

פתיתים


מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ
500 גר' פתיתים עגולים
4 כוסות מים רותחים
5 כפות שמן
כף אבקת מרק עוף
רבע כפית פלפל שחור
כפית מלח

אופן ההכנה:
לחמם שמן  בסיר, להוסיף את הבצל ולטגן עד שיזהיב.
להוסיף את הפתיתים ולערבב שישחימו מעט .
להוסיף 4 כוסות מים רותחים , לערבב ולהוסיף תבלינים .
לערבב ולכסות חלקית את הסיר.
לבשל כ 10 דקות ולערבב מדי פעם.
לכבות את האש, לכסות לגמרי את הסיר ולהמתין 5 דקות .



ב ת י א ב ו ן

פתיתים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה