יום חמישי, 11 בדצמבר 2014

עוגת שיש


מצרכים:
6 ביצים מופרדות .
כוס סוכר
4 כפות שמן
כפית תמצית וניל .
כוס וחצי קמח תופח .
1 שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ולבן .
לערבב את החלמונים עם השמן ותמצית הוניל ולהוסיף בהדרגה לחלבונים תוך כדי עירבול .
להוסיף כוס וחצי קמח תופח ולערבב .
לשפוך את התערובת לתבניות מאורכות .
בסיר קטן על האש להמיס שמנת מתוקה עם שוקולד מריר . להסיר מהאש ולערבב לתערובת אחידה.
בעזרת כפית לשים בנקודות את השוקולד על תערובת העוגה ובעזרת סכין חדה לקשקש את
השוקולד על העוגה.
לאפות בחום של 160 מעלות במשך 50 דקות .



ב ת י א ב ו ן

עוגת שיש

אין תגובות:

פרסום תגובה