יום שישי, 22 בנובמבר 2013

עוגת תפוחים עם קצף



מצרכים:
לבצק:
3/4 כוס קמח
100 גר' מרגרינה לאפייה
1/2 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
1 חלמון

**** לערבב הכל לבצק להניח בתבנית עגולה ולאפות בחום בינוני כ 10 דקות.

מילוי:
10 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות.
1/2 כוס סוכר

**** לשים את התפוחים והסוכר בסיר קטן ולבשל עד שהתפוחים מתרככים. לצנן ולרסק בבלנדר.
       לשפוך את הרסק על הבצק האפוי ולאפות עוד 10 דקות.

הקצף:
להקציף 5 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף לבן ויציב.
למרוח את הקצף על העוגה ושוב להכניס לתנור לעוד כ 15 דקות .

להוציא מהתנור, וכשהעוגה מתקררת, להכניס למקרר לשעה.



ב ת י א ב ו ן

עוגת תפוחים עם קצף