יום חמישי, 20 במרץ 2014

עוגת גבינה עם אוכמניות

לבצק:
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
2 כפות סוכר
1 כף מים
1 כף שמן
לגבינה:
2 שמנת מתוקה
כוס סוכר
שקית קטנה של סוכר וניל
14 גר' ג'לטין
כוס מים חמים
500 גר' גבינה לבנה 9%
לציפוי:
אוכמניות/פירות יער קפואים (לא להפשיר)
ג'לי בטעם תות

אופן ההכנה:
לבצק – להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף לבן ויציב. להוסיף מים, חלמונים, קמח ושמן.
להניח בתבנית 28 עגולה ולאפות בחום בינוני כעשר דקות. להוציא ולקרר.
לגבינה – להקציף ביחד את השמנת המתוקה, הסוכר והסוכר וניל .
לערבב את הג'לטין בכוס המים החמים, ולערבב עם הגבינה .
להוסיף את הגבינה לקצפת ולמרוח על הבצק .
להכניס למקרר לכמה שעות .
להכין ג'לי לפי ההוראות על גבי האריזה .
להניח על העוגה את האוכמניות הקפואות ולשפוך מעל את הג'לי .

להכניס למקרר לשעה על מנת שהג'לי יתייצב .

ב ת י א ב ו ן

עוגת גבינה עם אוכמניות

אין תגובות:

פרסום תגובה