יום שני, 10 במרץ 2014

כנאפה



מצרכים:
רבע קילו איטריות של כנאפה
100 גר' חמאה.
למילוי:
1.5 כוסות חלב
4 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
500 גר' גבינה לבנה 9%
לסירופ:
1.5 כוס סוכר
2 כוסות מים
מעט מיץ לימון
רבע כפית מי ורדים.

אופן ההכנה
להמיס את החמאה ולשפוך כל פעם קצת על האיטריות עד שהם מתרככות .
למילוי :
לחמם בסיר את החלב, הקורנפלור והסוכר עד שנמסים. לשפוך כשזה חם על הגבינה ולערבב.
בתבנית מלבנית בינונית לשים חצי מכמות מהאיטריות . מעל האיטריות לשים את תערובת הגבינה ומעל הגבינה את האיטריות שנותרו .
לאפות בחום של 160 מעלות כ 30 דקות .
בינתיים להכין את הסירופ:
להרתיח את כל חומרי הסירופ, להסיר מהאש ולצנן .
כשהכנאפה יוצא מהתנור, מייד לשפוך מעליו את הסירופ .



ב ת י א ב ו ן

כנאפה

אין תגובות:

פרסום תגובה