יום חמישי, 20 במרץ 2014

ריזוטו ירקות שורש




מצרכים:
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 ראשי סלרי חתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ
2 שורש פטרוזיליה חתוכים לקוביות
כוס מים רותחים
3 כפיות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה
בסיר רחב מטגנים בצל עד להזהבה .
מוסיפים את הירקות החתוכים לקוביות ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב .
מערבבים את אבקת מרק העוף בכוס המים הרותחים .
שופכים מעט על הירקות ומערבבים עז שאין נוזלים .
שופכים עוד קצת ומערבבים שוב .
ממשיכים לשפוך את כל הכוס בהדרגה .
הריזוטו מוכן כשהירקות מתרככים .


ב ת י א ב ו ן

ריזוטו ירקות שורש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה