יום שבת, 14 ביוני 2014

פשטידת כרובית


מצרכים
4 ביצים
1 שמנת חמוצה
250 גר' גבינה לבנה
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
2 כפות אבקת מרק
2 כפות קמח
2 בצלים קצוצים
400 גר' כרובית
מלח, פלפל

אופן ההכנה
לטגן את הבצלים עד שיזהיבו .
לחתוך את הכרובית לחתיכות קטנות .להרתיח במים רותחים במשך 3 דקות. לסנן ולשטוף .
בקערה לשים את כל החומרים כולל הבצל המטוגן וחתיכות הכרובית  ,לתבל ולערבב הכל ביחד.
לשפוך את התערובת לתבנית עגולה ולאפות בחום בינוני  40-50 דקות בערך .

ב ת י א ב ו ן

פשטידת כרובית




חזה עוף עם תפוחי אדמה ברוטב אדום



מצרכים
1 בצל קצוץ
10 פרוסות של שניצלים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות .
2 רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק בצל
כף פפריקה
פלפל, מלח

אופן ההכנה
בסיר  רחב לטגן את הבצל עד שיזהיב.
לחתוך את פרוסות חזה העוף לרצועות מלבניות .
להוסיף לבצל ולערבב עד שחזה העוף משנה את צבעו .
להוסיף רסק עגבניות ותבלינים .
לכסות במים, להוסיף את תפוחי האדמה .
להרתיח ולבשל כשעה עד שתפוחי האדמה מתרככים .



ב ת י  א ב ו ן 

חזה עוף עם תפוחי אדמה ברוטב אדום