יום רביעי, 6 בנובמבר 2013

רולדה


מצרכים לשתי רולדות :
6 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס קמח תופח
למילוי :
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
לציפוי השוקולד:
שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף לבן ויציב .
לערבב חלמונים עם כף שמן ולהוסיף בזהירות לקצף .
להוסיף את הקמח ולערבב שלא יהיו גושים .
להניח נייר אפייה בשתי תבניות גדולות של התנור ולמרוח את התערובת .
לאפות כ20 דקות בחום של 180 מעלות .
להוציא מהתנור ומייד לגלגל לרולדה ולחכות שתתקרר .
בינתיים להכין את המילוי :
להקציף ביחד את כל חומרי המילוי ולמרוח בתוך הרולדה ולגלגל שוב  .
לציפוי השוקולד:
להמיס בסיר קטן שמנת מתוקה ושוקולד  להסיר מהאש ולצנן תוך כדי ערבוב .

למרוח על הרולדה.

רולדה