יום שלישי, 29 באוקטובר 2013

קציצות עם פול ירוק


מצרכים:

פול ירוק קפוא של סנפרוסט

לקציצות : חצי קילו בשר טחון
צרור כוסברה  קצוצה
2 ביצים
3 כפות פרורי לחם
בהרט
כמון
כורכום
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד

אופן ההכנה:

לערבב את הבשר עם כל החומרים חוץ מהפול הירוק .
ליצור קציצות ולטגן אותם  .
לשטוף את הפול ולסנן .
בסיר רחב לחמם שמן, להנמיך את האש ולהוסיף בזהירות את הפול ולהקפיץ אותו בעדינות.
לכסות במים ולתבל בבהרט, מלח וקצת אבקת מרק .
לקצוץ ראש שום ולפזר מעל, להוסיף כפית סוכר .
להוסיף את הקציצות ולסדר אותן מתחת לפול .לתקן תיבול, להרתיח ולבשל על אש נמוכה עד שהפול

מתרכך .

קציצות עם פול ירוק