מצרכים
250 גר' פרורי ביסקוויטים
100 גר' חמאה מומסת
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן
250 גר' גבינה לבנה
1 כוס חלב
כף סוכר
שוקולד לבן מגורד לקישוט
אופן ההכנה
לערבב את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת עד שיוצאת תערובת בצק פירורית .
לשטח בתבנית עגולה .
להקציף ביחד שמנת מתוקה אחת עם אינסטנט פודינג וכוס חלב עד שהופך לקצף אחיד.
לקפל לבפנים את הגבינה .
למרוח על הבסיס .
אחרי שעה, להקציף את השמנת המתוקה השנייה עם כף סוכר . לשים במזרק ולהזליף בעיגולים
קטנים מסביב לעוגה .
לקשט עם שבבי שוקולד לבן .
ב ת י א ב ו ן

%2B%D7%A2%D7%9D%2B%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94.jpg)
