יום שבת, 11 באוקטובר 2014

עוגת קרם עם שוקולד חגיגית ללא קמח


המתכון:

מצרכים

לבסיס:
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
כוס סוכר
כף שמן
אינסטנט פודינג שוקולד

לקרם:
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל

לשוקולד:
1 שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה

הבסיס-
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף לבן.
לערבב את החלמונים עם כף שמן ואז להוסיף לחלבונים .
להוסיף אינסטנט שוקולד.
לשים בתבנית עגולה .
לאפות בחום 180 מעלות בערך 40 דקות ולקרר .

הקרם –
להקציף את השמנת עם החלב והאינסטנט וניל. למרוח על העוגה .
לשים את העוגה במקרר כדי שהכל יתייצב.

השוקולד –
להמיס בסיר קטן שמנת מתוקה עם שוקולד מריר .
לקרר תוך כדי ערבוב ולשפוך על העוגה .

בתיאבון

מתכון עוגת קרם עם שוקולד חגיגית  ללא קמח



תגובה 1:

  1. שמתי את השמנת והשוקולד מעל הקצפת והוא נשאר נוזלי אחרי 24 שעות,רציתי לדעת אם כך זה צריך להיות. העוגה אגב נחלה הצלחה. תודה רבה

    השבמחק