יום שלישי, 17 ביוני 2014

עוגת גבינה עם שוקולד לבן



מצרכים
250 גר' פרורי ביסקוויטים
100 גר' חמאה מומסת
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן
250 גר' גבינה לבנה
1 כוס חלב
כף סוכר
שוקולד לבן מגורד לקישוט

אופן ההכנה
לערבב את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת עד שיוצאת תערובת בצק פירורית .
לשטח בתבנית עגולה .
להקציף ביחד שמנת מתוקה אחת עם אינסטנט פודינג וכוס חלב עד שהופך לקצף אחיד.
לקפל לבפנים את הגבינה .
למרוח על הבסיס .
אחרי שעה, להקציף את השמנת המתוקה השנייה עם כף סוכר . לשים במזרק ולהזליף בעיגולים
קטנים מסביב לעוגה .  
לקשט עם שבבי שוקולד לבן .



ב ת י א ב ו ן

עוגת גבינה עם שוקולד לבן

עוגת מוס שוקולד


מצרכים:
לבסיס
200 גר' שוקולד מריר
100 גר' חמאה מומסת
1/3 כוס סוכר
6 חלמונים
2 כפות קמח תופח
6 חלבונים
1/3 כוס סוכר
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
כף נס קפה
2 כפות סוכר

אופן ההכנה
להמיס את השוקולד המריר .
לערבל את החמאה, החלמונים , 1/3 כוס סוכר והקמח .
להוסיף את השוקולד המומס ולהמשיך להקציף .
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים + 1/3 כוס סוכר לקצף יציב .
להוסיף לשוקולד ולערבב בזהירות .
להפריש שליש מהתערובת ולשים במקרר .
את השאר לאפות בתבנית עגולה בחום בינוני כחצי שעה .
לצנן.
להוסיף מעל את השוקולד שהפרשנו . ולהניח כשעה במקרר .
לאחר מכן להקציף את השמנת המתוקה עם כף נס קפה ו 2 כפות סוכר .
למרוח מעל העוגה ולקשט עם פירורי שוקולד .

ב ת י א ב ו ן


חטיפי תמרים ממולאים בקוקוס ואגוזים



מצרכים :
3/4 כוס חלב מרוכז וממותק

100 גר' קוקוס

אגוזי המלך שלמים

תמרים יבשים מג'הול

אופן ההכנה :
לערבב את הקוקוס עם החלב המרוכז וליצור כדורים קטנים .
לפתוח כל תמר, להוציא את החרצן ולשטח את כדור הקוקוס מעליו .
להניח מעל כל אחד אגוז .


ב ת י א ב ו ן

חטיפי תמרים ממולאים בקוקוס ואגוזים

קונוסים ממולאים קרם גבינה



מצרכים :
בצק עלים שהפשרנו קודם .
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
250 גר' גבינה לבנה.

אופן ההכנה:
לפתוח את בצק העלים , לחתוך לרצועות וללפף כל רצועה סביב הקונוס .
לאפות בחום בינוני כ 20 דקות עד שמזהיב .
לקרם :
להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב , ואינסטנט פודינג לקצפת . להוסיף את הגבינה ולהמשיך
להקציף .
למלא את הקונוסים ולשים במקרר .
לקישוט לפזר אבקת סוכר מעל .



ב ת י א ב ו ן

קונוסים ממולאים קרם גבינה