יום שני, 29 ביולי 2013

סופלה שוקולד


מצרכים:
ל : (12 מנות קטנות)

200 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח תופח
שקית אבקת סוכר

להמיס את השוקולד והחמאה
להוסיף את הסוכר ואבקת הסוכר ולערבב.
להוסיף ביצים.
להוסיף את הקמח.
למזוג לתבניות אישיות ולאפות בערך 13 דקות בחום של 180 מעלות.

בתיאבון!

עוגיות שוקולד ציפס


מצרכים:

100 גר' חמאה
כוס סוכר
ביצה
חצי חבילת שוקולד צ'יפס
3/4 כוס אגוזי מלך שבורים
כוס קמח תופח
כוס ורבע שיבולת שועל
2 כפות תמצית וניל

לערבב הכל ביחד
ליצור כדורים קטנים, או שאפשר להניח עם כפית ישר על נייר האפייה .
לאפות 12 דקות בחום של 180 מעלות .

בתיאבון!


עוגיות שוקולד ציפס


עוף עם אפונה בקלי קלות


מצרכים:

10 שוקיים ללא עור
שקית אפונה קפואה
מלח
פלפל
מעט שמן

לחמם שמן בסיר רחב, לטגן מעט את השוקיים משני הצדדים.
לשטוף את האפונה ולהניח אותה על העוף.
לשפוך חצי כוס מים (שיכסו מחצית מהשוקיים).
לטבל במלח, פלפל (אפשר באיזה תבלינים שאוהבים) .
להרתיח , להנמיך את האש ולבשל כשעה .

בתיאבון!

עוף עם אפונה בקלי קלות





עוגת תמרים


מצרכים:

2.5 כוסות קמח לבן
1 אבקת אפיה
200 גר' מרגרינה
1/2 כוס ממרח תמרים
1/4 1 כוס סוכר
4 ביצים
1/2 כפית קינמון
3/4 כוס מים

לערבב היטב את כל החומרים .
לאפות בחום בינוני בערך 40 דק'

בתיאבון!

עוגת תמרים