יום שישי, 8 בנובמבר 2013

עוגת עקיצת דבורה


הבצק:
להקציף 3 ביצים עם כוס סוכר.
להוסיף כוס קמח תופח.
להמיס 25 גר' חמאה עם 1/2 כוס חלב במיקרוגל.
להוסיף  לתערובת הקמח , לערבב ולאפות  בחום בינוני כחצי שעה .

הציפוי:
100 גר' אגוזים
3/4 גביע שמנת חמוצה
5 כפות סוכר
1 כף נס קפה
1/2 כוס קוקוס
*** לערבב ולהוסיף לעוגה האפויה  בתנור ולהעביר את התנור לגריל למספר דקות.

הקרם:
להקציף ביחד 2 שמנת מתוקה , כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל .

כשהעוגה מתקררת לגמרי חוצים אותה באמצע בזהירות, מורחים את הקרם וסוגרים .



ב ת י א ב ו ן 

עוגת עקיצת דבורה