יום שבת, 5 באוקטובר 2013

פחזניות



1.       להרתיח : 200 גר' מרגרינה לאפייה
               2 כוסות מים
                2 כפות סוכר
               מעט מלח

2.       כשהתערובת רותחת , להוסיף בבת אחת 2 כוסות קמח ולערבב היטב.
להוריד מהאש ולקרר .

3.       להוסיף 7 ביצים בזה אחר זה ולערבב היטב.

לצקת מהתערובת בכף על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בחום של בין 180 ל 200 מעלות.
אופים 25 דקות .

המילוי :
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה .
להקציף ביחד לקרם יציב .

אפשרות 1 :ציפוי שוקולד
1.      לחמם בסיר שמנת מתוקה ו 100 גר' שוקולד מריר . כשהשוקולד נמס להוריד מהאש , לערבב ולצנן 

           אפשרות 2 : ציפוי קרם לוטוס

2.      למרוח קרם לוטוס .

      
פחזניות