יום חמישי, 14 בנובמבר 2013

עוגת טורט עם אגסים וקצפת

מצרכים:
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח
חבילת ג'לי בטעם תות
שמנת מתוקה
אגסים מקופסת שימורים

אופן ההכנה: (תבנית עגולה)
לטורט להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים עם הסוכר עד קבלת קצף קשה.
לערבב את החלבונים עם כף שמן ולהוסיף בזהירות לתערובת הקצף.
להוסיף את הקמח ולערבב לקבלת תערובת אחידה .
לאפות בחום בינוני כ25 דקות.
להוציא ולצנן.
לחורר עם קיסם את הטורט ולהרטיב אותו עם מיץ האגסים שבקופסת השימורים .
לחתוך את האגסים לקוביות קטנות ולשים מעל הטורט .
להכין את הג'לי לפי ההוראות על גבי האריזה  ולשפוך בזהירות על העוגה. להכניס למקרר
ולחכות עד שהג'לי יתקשה.
בינתיים להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר  עד שמתקבלת קצפת יציבה .
למרוח מעל הג'לי.


ב ת י א ב ו ן 

עוגת טורט עם אגסים וקצפת