יום שישי, 15 בנובמבר 2013

מרק קובה

הבצק:
2 כוסות סולת + מעט מלח . להוסיף כוס מים עד שזה הופך לגוש .
הבצק צריך להיות רטוב .
המילוי :
200 גרם בשר טחון
בצל קצוץ דק
מעט פטרוזיליה קצוצה
עלי סלרי קצוצים
כפית אבקת מרק
מלח ופלפל
***לערבב הכל ביחד

מרטיבים ידיים, לוקחים חתיכה מהבצק ועושים כדור.
פותחים שיהיה שטוח , לוקחים מהמילוי, שמים באמצע וסוגרים בחזרה לכדור.
כל עיגול להרטיב מחדש את הידיים .
למרק:
לטגן בצל וארבע שיני שום קצוצים שיהיה שקוף .
להוסיף גזר חתוך לקוביות.
להוסיף רסק עגבניות ולמלא את הסיר במים (3/4 סיר)
להוסיף מלח, פלפל וכף אבקת מרק. להוסיף את הקובה, להרתיח .
להנמיך את האש ולבשל כשעה .
בסוף ניתן להוסיף מיץ לימון סחוט.



ב ת י א ב ו ן

מרק קובה