יום חמישי, 16 בינואר 2014

עוגת גבינה בציפוי שוקולד


מצרכים:
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 סוכר וניל (לא חובה)
3 גבינה 9%
1 אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת חמוצה
1 כף קמח תופח

לציפוי:
125 מ"ל שמנת מתוקה (חצי קופסא)
100 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה:

להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
בקערה נפרדת להקציף לפי הסדר :
 חלמונים+סוכר, שמנת חמוצה, גבינה, אינסטנט פודינג, קמח.
אחרי שיש תערובת יפה להוסיף את תערובת החלבונים .
לאפות בתבנית גדולה, בחום של 170 מעלות
 ולאחר חצי שעה להוריד את החום ל 150 מעלות ולהמשיך לאפות
בערך עוד שעה עד שהעוגה יציבה .

לציפוי:
להמיס בסיר קטן את השמנת עם השוקולד, להוריד מהאש ולערבב עד שמתקרר .

למרוח על העוגה כשהיא קרה .

ב ת י א ב ו ן

עוגת גבינה בציפוי שוקולד