יום שני, 27 בינואר 2014

מאפינס פצפוצי שוקולד


מצרכים:
3/4 1 כוס קמח תופח
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
מעט קינמון
2 ביצים
1 שמנת מתוקה
1/3 כוס שמן
100 גר' פצפוצי שוקולד מריר

אופן ההכנה :
לערבב את כל החומרים בקערה.
להוסיף את פצפוצי השוקולד .
למלא תבנית של מאפינס .
לאפות בחום של 180 מעלות כ20 דקות



ב ת י א ב ו ן

מאפינס פצפוצי שוקולד

דגים חריפים


מצרכים
 5-6 חתיכות פילה מושט
1 פלפל אדום חריף
2 פלפלים ירוקים חריפים
גבעול סלרי
5 שיני שום
2 כפות פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
כפית מרק עוף
כפית מלח
כוס מים
חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
חותכים את הפלפלים האדומים והירוקים ואת גבעול הסלרי ומניחים בסיר שטוח עם מעט שמן.
מוסיפים שיני שום ומטגנים קלות .
מניחים את הדגים עם העור כלפי מטה בצורה יפה בסיר .
מערבבים בקערה נפרדת את כל התבלינים ואת המים ושופכים על הדגים .
מבשלים כחצי שעה, מוסיפים את הכוסברה מעל וממשיכים לבשל עוד חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.



ב ת י א ב ו ן

דגים חריפים