יום שני, 18 בנובמבר 2013

סופגניות


מצרכים:
קילו קמח
50 גר' שמרים טריים
2 ביצים
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
100 גר' מרגרינה לאפייה
2 כוסות מים פושרים (בערך)

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים חוץ מהמים ומתחילים לערבל במהירות איטית.
תוך כדי לשפוך את המים לתערובת .
ללוש במשך 5 דקות במהירות איטית
להגביר את המהירות וללוש עוד 8 דקות .
לכסות ולהתפיח (כשעתיים)
לרדד את הבצק וליצור עיגולים ולהניח בצד להתפחה נוספת  .
לחמם שמן בסיר גדול ולטגן את הסופגניות משני הצדדים עד שיזהיבו .
להזריק ריבה ולפזר אבקת סוכר .



ב ת י א ב ו ן 

סופגניות