יום שבת, 21 בספטמבר 2013

עוגות קצף וקצפת אישיות

מצרכים

לבסיס :
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח תופח
כף שמן

לקצף :
3 חלבונים
1 כוס סוכר

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
חצי כפית נס קפה

אופן ההכנה
הבסיס: להקציף את החלבונים עם הסוכר.
לערבב את החלמונים עם השמן ולהוסיף אותם לחלבונים.
להוסיף עם כף עץ את הקמח לתערובת , לערבב יפה .
למזוג לתבניות חד פעמיות אישיות ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.
לקצף :להקציף טוב את החלבונים עם הסוכר,
להניח את הקצף בצורת עיגולים קטנים על גבי נייר אפייה ולאפות בחום של 100 מעלות כשעתיים.
לקצפת: להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר והנס קפה.

בכל תבנית אישית למרוח את הקצפת על הטורט ומעל להניח את הקצף הקשה.



ב ת י א ב ו ן

עוגות קצף וקצפת אישיות