המתכון :
לבסיס:
2 ביצים מופרדות .
1/3 כוס סוכר
1 כפות שמן
1/4 כפית תמצית וניל .
1/3 כוס קמח תופח .
לגבינה:
500 גר' גבינה לבנה 9%
כוס סוכר
4 ביצים
שמנת חמוצה
שמנת מתוקה
2 כפות קורנפלור
1 אינסטנט פודינה וניל
2 סוכר וניל
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
אופן ההכנה:
הבסיס :
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ולבן .
לערבב את החלמונים עם השמן ותמצית הוניל
ולהוסיף בהדרגה לחלבונים תוך כדי עירבול .
להוסיף קמח תופח ולערבב .
להכניס לתבנית עגולה ולאפות בחום
בינוני כ 30 דקות .
הגבינה :
לערבב ביחד את כל חומרי הגבינה . להניח על הבסיס המוכן .
לאפות בחום בינוני 175 מעלות במשך 20
דקות . לאחר מכן להוריד את החום ל 150 מעלות למשך שעה נוספת .
בינתיים , לערבב ביחד את חומרי הציפוי לקרם
חלק.
בשש הדקות האחרונות , להוציא את העוגה
, למרוח את הקרם בזהירות ולהמשיך לאפות במשך 6 דקות .
ב ת י א ב ו ן
שלום רב
השבמחקאיזה גודל תבנית
תודה
מעולה...במצב אחר אפשר להקציף את 4 החלמונים והעוגה מקבלת גובה ואוריריות מוסית שכזו.לחסכון זמן ואנרגית חשמל אפשר את הבסיס האפוי להחליף בשברי בסקויט..הייתי גם ממליצה להפחית מכמות הסוכר..טעיםםםםם תהנו!
השבמחק