יום רביעי, 25 בפברואר 2015

קינוח מעדן שוקולד בקלי קלות


המתכון :

מצרכים
3 כוסות חלב
3 כפות סוכר
3 כפות קורנפלור
25 גר' חמאה
50 גר' שוקולד מריר
כף גדושה קקאו.

אופן ההכנה
להרתיח שתים וחצי כוסות חלב עם החמאה , השוקולד והסוכר.
להמיס את הקורנפלור בחצי כוס החלב שנשארה, יחד עם הקקאו.
כשהחלב רותח, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולערבב בעדינות עד שמסמיך.



ב ת י א ב ו ן

קינוח מעדן שוקולד בקלי קלות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה