יום רביעי, 25 בפברואר 2015

פול מצרי

מתכון :

מצרכים:
חצי ק"ג פול
חצי כוס עדשים אדומות
ביצים קשות מבושלות כמספר הסועדים
שום כתוש
לימון
שמן זית
כמון
מלח

אופן ההכנה:
להשרות במים את הפול במשך לילה.
למחרת לשים בסיר את הפול עם חצי כוס עדשים אדומות . לכסות במים פי שתיים מהכמות בסיר.
להרתיח ולבשל שעה.
להכניס לסיר את הביצים המבושלות.
להכניס לתנור למשך הלילה בחום של 100 מעלות.
כשהפול מוכן, מכינים בקערה נפרדת תערובת של כף שום כתוש, לימון שלם סחוט, שמן זית, כמון ומלח.
לסנן את הפול מהנוזלים ולערבב עם תערובת התבלינים.



ב ת י א ב ו ן

פול מצרי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה