יום שני, 10 במרץ 2014

עוגיות בראוניס


מצרכים:

4 ביצים
1.5 כוס סוכר
250 גר' שוקולד מריר
250 גר' חמאה
6 כפות קקאו
כוס קמח
100 גר' אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים עם הסוכר.
להמיס את השוקולד עם החמאה .
להוסיף לתערובת השוקולד את הקקאו והקמח ולערבב .
להוסיף את תערובת השוקולד לקצף של הביצים.
בסוף להוסיף את האגוזים .

לשטח בתבנית מלבנית ולאפות בחום בינוני כ 30 דקות .


ב ת י א ב ו ן

עוגיות בראוניס



אין תגובות:

פרסום תגובה