יום שבת, 8 בפברואר 2014

עוגיות שמרים במילוי שוקולד וחלבה


מצרכים לבצק:
 1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5  
ביצים
2  
מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
****
ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
למילוי

שוקולד נוטלה
פרורי חלבה

לסירופ:

חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף להוסיף מעט מיץ לימון .

אופן ההכנה
להוציא את הבצק ולפתוח למלבן גדול
למרוח מעל שוקולד ולפזר פרורי חלבה .
לגלגל לרולדה, לפרוס לפרוסות עבות .להניח על תבנית עם נייר אפייה כשהמילוי כלפי מעלה .
להניח לעשר דקות.
להבריש בביצה ולאפות בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות .
כשיוצא מהתנור למרוח בסירופ .


ב ת י א ב ו ן

עוגיות שמרים במילוי שוקולד וחלבה


אין תגובות:

פרסום תגובה