יום שבת, 8 בפברואר 2014

מלאי רומני ממולא בגבינה



לבצק:
כוס קמח תירס
2 כפות סולת
חצי כוס קמח תופח
200 גר' מרגרינה מומסת
1 ביצה
1 שמנת חמוצה
3 כפות סוכר

לערבב הכל היטב עם וו לישה

למילוי
500 גר' גבינה לבנה 5%
1 ביצה
כף סוכר

אופן ההכנה
בתבנית מלבנית חד פעמית , משטחים מחצית מהבצק .
לערבב ביחד את חומרי המילוי ולמרוח מעל הבצק .
בזהירות להניח את מחצית הבצק שנותרה ולשטח בזהירות .
לאפות בחום של 180 מעלות כ 45 דק' .



ב ת י א ב ו ן

מלאי רומני ממולא בגבינה

אין תגובות:

פרסום תגובה