יום שלישי, 27 במאי 2014

עוגות פירורים אישיות של ויקטוריה


מצרכים:
200 גר' ביסקוויטים מפוררים
100 גר' חמאה מומסת
500 גר' שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
500 גר' גבינה לבנה
3 כפות סוכר
אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
לבסיס – מערבבים ביחד את הביסקוויטים והחמאה עד שהופך לתערובת בצק פירורית.
להוציא חופן ולשמור בצד .
לשטח את הפירורים בתחתית הכוסות .
הקרם – להקציף היטב את השמנת המתוקה והסוכר וניל . להוסיף את הגבינה הלבנה והסוכר ולהקציף .
להוסיף את האינסטנט פודינג וניל ולהקציף .
לשים בכל הכוסות מעל בסיס העוגיות .
לסיום, לקחת את הפירורים שהשארנו בצד, ולפורר מעל הקרם בכל אחת מהכוסות .


ב ת י א ב ו ן

עוגות פירורים אישיות של ויקטוריה


אין תגובות:

פרסום תגובה