יום שבת, 26 באפריל 2014

פבלובה


מצרכים:
9 חלבונים
3 כוסות סוכר
2 שמנת מתוקה
קופסת דובדבנים
קורנפלור


אופן ההכנה:
להקציף החלבונים עם הסוכר לקצף לבן ויציב .
לסדר על נייר אפייה שלושה עיגולים של קצף.
להכניס לתנור בחום של 100 מעלות בערך כשלוש שעות .
להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה .
להשאיר בצד מעט קצפת לקישוט העוגה.
כשהקצף מוכן והתקרר לסדר בתבנית: קצף, מעליו קצפת, מעליה עוד קצף, מעליו עוד קצפת, מעליה עוד קצף ומעליו הדובדבנים .
לדובדבנים: יש להקריש את רוטב הדובדבנים עם מעט קורנפלור .
להניח על הקצף דובדבנים ומעליהם הרוטב המוקרש .
את הקצפת ששמרנו בצד להכניס למזרק ולקשט בנקודות קצפת מסביב לדובדבנים .


ב ת י א ב ו ן

פבלובה



אין תגובות:

פרסום תגובה