יום שבת, 26 באפריל 2014

עוגת שוקולד עם קרם שוקולד


מצרכים:

200 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
200 גר' מרגרינה לאפייה
5 ביצים
2 כפות קמח תופח
לציפוי קרם
150 גר' שוקולד מריר
רבע כוס חלב
1 שמנת מתוקה


אופן ההכנה :

להמיס על אש קטנה את השוקולד, המרגרינה והסוכר .
כשהכל נמס להוריד מהאש ולהוסיף ביצה אחרי ביצה ולערבב .
להוסיף את הקמח .
לשפוך לשתי תבניות מאורכות, ולאפות בערך 20 דקות .
לציפוי:
להמיס במיקרוגל את השוקולד עם החלב .
להקציף את השמנת לקצפת לבנה ויציבה.
להוסיף את השוקולד המומס ולהקציף עד לתערובת אחידה.
למרוח על העוגות .



ב ת י א ב ו ן

עוגת שוקולד עם קרם שוקולד

אין תגובות:

פרסום תגובה