יום שני, 25 בנובמבר 2013

טורט אגוזים


מצרכים:

לטורט:
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות קמח
200 גרם אגוזים טחונים דק

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב

אופן ההכנה
להקציף את החלבונים לקצף יציב.
להוסיף את שאר החומרים של הטורט ולערבב .
לשים בתבנית עגולה ולאפות בחום בינוני כ 40 דקות.
כשהעוגה מוכנה וקרה, להרטיב אותה עם 3/4 כוס נס קפה .

להקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט והחלב ולמרוח על העוגה .
ניתן לגרד מעל העוגה קובית שוקולד לקישוט .


ב ת י א ב ו ן

טורט אגוזים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה