יום שני, 25 בנובמבר 2013

חלה חגיגית


מצרכים
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים
קילו קמח
1 שמרית
חצי כפית מלח
100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
3/4 כוס סוכר .

אופן ההכנה:
לערבב את הקמח עם השמרים, להוסיף את הסוכר ובהדרגה את כל שאר המרכיבים חוץ מהמים .
את המים יש להוסיף לאט תוך כדי ערבול.
לכסות ולהתפיח כשעתיים .
לחלק את הבצק ל7 עיגולים להתפיח עוד כחצי שעה, לסדר את העיגולים בצורת פרח (אחד ליד השני בעיגול .
להתפיח עוד כחצי שעה , למרוח ביצה, לפזר שומשום ולאפות בחום בינוני כ 35 דקות בערך , עד שמזהיב וגם התחתית מזהיבה    .



ב ת י א ב ו ן

חלה חגיגית


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה