יום רביעי, 9 באוקטובר 2013

עוגת שוקולד קוקוס


מצרכים:

4 כפות קקאו
כוס וחצי סוכר
1/2 כוס מים
200 גר' מרגרינה לאפייה בטמפ' החדר
7 ביצים
כוס קמח תופח
2 כוסות קוקוס טחון

אופן ההכנה:

בסיר קטן מבשלים את הקקאו, המים וכוס אחת של סוכר. מרתיחים ומורידים מהאש .
מוספים את המרגרינה ובוחשים עד שהיא נמסה .
מפרידים את הביצים .
טורפים את החלמונים ומוסיפים אותם בעדינות לתערובת הקקאו עד שמתקבלת תערובת אחידה .
להעביר הכל לקערה ולהוסיף בהדרגה כוס קמח תופח. לערבב עד שלא יהיו גושים .
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים  , מוסיפים חצי כוס סוכר וממשיכים להקציף עד שמקבלים קצף יציב .
מוסיפים חצי מהקצף לקערת הקקאו ומערבבים.
מוסיפים את הקוקוס לקצף שנשאר ומערבבים .
יוצקים חצי מתערובת הקקאו לשתי תבניות אינגליש קייק. מורחים מעל את הקצף ומעליו את שאר תערובת הקקאו .

לאפות כ 25 דקות בחום של 170 מעלות .

ניתן לצפות בשוקולד (100 גר' שוקולד מריר+שמנת מתוקה, להמיס בסיר קטן)


ב ת י א ב ו ן

עוגת שוקולד קוקוס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה