יום חמישי, 31 במרץ 2016

עוגת גבינה לפסח


מצרכים :

6 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 סוכר וניל (לא חובה)
3 גבינה 9%
1 אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת חמוצה
1 כף קמח תופח כשר לפסח

אופן ההכנה:

להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
בקערה נפרדת להקציף לפי הסדר :
 חלמונים+סוכר, שמנת חמוצה, גבינה, אינסטנט פודינג, קמח.
אחרי שיש תערובת יפה להוסיף את תערובת החלבונים .
לאפות בתבנית גדולה, בחום של 170 מעלות
 ולאחר חצי שעה להוריד את החום ל 150 מעלות ולהמשיך לאפות
בערך עוד שעה עד שהעוגה יציבה .

לציפוי :
2 שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
3 כפות סוכר
לערבב ולמרוח על העוגה כשהיא חמה ולהכניס לתנור לעוד 7 דקות .



ב ת י א ב ו ן

עוגת גבינה לפסח



אין תגובות:

פרסום תגובה